Free Midi Lagu - Tanjungmas Ninggal Janji - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Tanjungmas Ninggal Janji - Didi Kempot.


Lirik Lagu Tanjungmas Ninggal Janji
By Didi Kempot

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati


Semono Ugo Rasane Atiku
Mung Tansah Nunggu Tekamu
Ra Kroso Setaun Kowe Ninggal Aku
Kangen… Kangen’e Atiku

Aku Sik Kelingan Naliko Nang Pelabuhan
Kowe Janji Lungo Ra Ono Sewulan
Nanging Saiki
Wes Luwih Ing Janji
Nyatane Kowe Ora Bali-bali


Ning Pelabuhan Tanjung Mas Kene
Biyen Aku Ngeterke Kowe
Ning Pelabuhan Semarang Kene
Aku Tansah Ngenteni Kowe



Download Free Midi Lagu - Tanjungmas Ninggal Janji - Didi Kempot

Midi     Mp3    



BELILAH KASET, CD,VCD, DVD ASLI ATAU JADIKAN LAGU TERSEBUT SEBAGAI NADA SAMBUNG PRIBADI AGAR SANG ARTIS BISA TERUS BERKARYA


Terima kasih atas komentar sahabat
Dimohon tidak meninggalkan link hidup / link aktif karena otomatis terhapus
EmoticonEmoticon