Free Midi Lagu - Sakit Rindu - Manthous ft.Rohana


Free Midi Lagu - Sakit Rindu - Manthous ft.Rohana.

Lirik Lagu sakit Rindu
By Manthous

Luwih becik loro untu
daripada sirahe ngelu
Sakit cinta, sakit rindu
Yen bengi ra biso turu
yen awan ra doyan mangan
amargo tansah kelingan

Betul kowe bener kandamu, cah ayu (halah tenane?)
Ora liyo mung sliramu (opo iyo?)
Rino wengi dadi impenku (halah…)
wani sumpah opo njalukmu
bocah ayu, jo ngguya-ngguyu

Lali anak, lali bojo
Lali wayah, lali petung(thang thung theng thung)

Rasane wong lagi gandrung
Pilih mbacut opo pilih wurung

Yen wurung tak mlebu sarung (halah tenane? - Adem)
[Yen wurung tak trimo-trimo nggantung]

Malaria opo malarindu
sedino koyo sewindu
Neng awak marakke kuru
Numpak dokar mlakune ngulon
Wong sabar mesti kelakon [2X]


Waduh bapak aduh biyung
anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung
Iwak cucut mlebu neng karung
kebacut alias kadung
ngentekke sawah, ngentekke kalung[tukune pitik, metune gunung]

kembali ke awal


Download  Free Midi Lagu - Sakit Rindu - Manthous ft.Rohana
Download
 
BELILAH KASET, CD,VCD, DVD ASLI ATAU JADIKAN LAGU TERSEBUT SEBAGAI NADA SAMBUNG PRIBADI AGAR SANG ARTIS BISA TERUS BERKARYA
BUY TAPES, VCD, DVD ORIGINAL OR MAKE SONG AS PERSONAL DIAL TONES

Terima kasih atas komentar sahabat
Dimohon tidak meninggalkan link hidup / link aktif karena otomatis terhapus
EmoticonEmoticon