" Segmen 1st Mama "

" Segmen 1st Mama ".
 
Ingin Joint ? Klik Banner
bermula 12 September 2013 - 30 September 2013
Read More

Free Midi Lagu - Sewu Kuto - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Sewu Kuto - Didi Kempot.


Lirik Lagu Sewu Kuto
By Didi Kempot

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Read More

Free Midi Lagu - Tanjungmas Ninggal Janji - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Tanjungmas Ninggal Janji - Didi Kempot.


Lirik Lagu Tanjungmas Ninggal Janji
By Didi Kempot

Bebasan Koyo Ngenteni Udan Ning Mongso Ketigo
Najan Mung Sedelo Ora Dadi Ngopo
Penting Iso Ngademke Ati
Read More

"T-SHIRT I ❤ BLOGGING GIVEAWAY!"



Klik Banner
Bermula 16 September - 23 September 2013
Read More

Free Midi Lagu - Denpasar Arjosari - Brodin


Free Midi Lagu - Denpasar Arjosari - Brodin.


DENPASAR ARJOSARI
By Brodin

Tanggal 30 Oktober dek wingi
SMSmu isih ono Hp iki
Tak simpen ono njero Folder Pribadi
Terus tak woco saben awan saben bengi
Soko terminal Arjosari (Arjosari)
Kowe pamit budhal nang Mbali (nang Mbali)
Emboh Denpasar embuh ngendi (Pasar Sapi)
Emboh Kecantol cowok Australi
Read More

Free Midi Lagu - Nelongso - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Nelongso - Didi Kempot.


Lirik Lagu Nelongso
By Didi Kempot

Opo salahku saben-saben kowe tansah nesu
sithik-sithik mung kanggo jalaran
ra liya mung ngajak pisahan...
Read More

Free Midi Lagu - Mendem Wedokan - Cak Diqin feat Dini Aditama


Free Midi Lagu - Mendem Wedokan - Cak Diqin feat Dini Aditama.


Lirik Lagu Mendem Wedokan

By Cak Diqin feat Dini aditama

LK : mBoke……………Aku njaluk dikawinke
PR : Karo sopo to le…………
LK : Sing penting ono nyawane
Read More

Free Midi Lagu - Manten Mantenan - Cak Diqin feat Wiwid


Free Midi Lagu - Manten Mantenan - Cak Diqin feat Wiwid.


Lirik Lagu Manten Mantenan

By Cak Diqin feat Wiwied

pr :
Ojo nggodo lan dolan dolanan
Aku prawan ra gampang-gampangan
Jowal jawil ra atur-aturan
Opo mbok anggep wong murah-murahan

Read More

Free Internet Download Manager ( IDM ) 6.17 Build 9


Free Internet Download Manager ( IDM ) 6.17 Build 9.
Semua orang pasti sudah kenal dengan yang namanya Internet Download Manager atau IDM untuk mempercepat Download baik musik, video, atau yang lainnya.
Kali ini IDM sudah sampai pada IDM Versi 6.17 build 9.
Read More

Free Midi Lagu - Luntur


Free Midi Lagu - Luntur.


Lirik Lagu Luntur
By Gesang

YEN LUNTURO WENTERANE
ORA KOYO YEN LUNTUR TRESNANE
TEKAN TEKANE ATINE
KOYO KOYO MUNG SAK SIRE DEWE
Read More

Free Midi Lagu - Lingsir Wengi


Free Midi Lagu - Lingsir Wengi.


Lirik Lagu Lingsir Wengi

By Nurhana
Lingsir wengi
Sepi durung biso nendro
Kagodho mring wewayah
Kang ngreridhu ati
Read More

Free Midi Lagu - Kusumaning Ati


Free Midi Lagu - Kusumaning Ati.


KUSUMANING ATI
BY NURHANA

KUSUMANING ATI, DUH WONG BAGUS, KANG TAK ANTI ANTI
MUNG TEKAMU, BISO GAWE, TENTREM NING ATIKU
Read More

Free Midi Lagu - Kelinci Ucul


Free Midi Lagu - Kelinci Ucul.


Lirik Lagu Kelinci Ucul

By Ki Narto Sabdo
ngubengi kutho sateruse,
ing ndeso ndeso
mergo aku anggoleki sing tak tresnani,
kelinciku ucul
Read More

Free Midi Lagu - Ketaman Asmoro - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Ketaman Asmoro - Didi Kempot.


Lirik Lagu Ketaman Asmoro
By Didi Kempot
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku
Read More

Free Midi Lagu - Kuncung - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Kuncung - Didi Kempot.


Liri Lagu Kuncung

By Didi Kempot

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku, soko karung gandum
Klambiku, warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek, sego jagung…
Read More

Free Midi Lagu - Layang Kangen - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Layang Kangen - Didi Kempot.


Lirik Lagu Layang Kangen

By Didi Kempot

Layangmu tak tampa wingi kui
Wis tak waca apa karepe atimu
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Read More

Free Midi Lagu - Jambu Alas - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Jambu Alas - Didi Kempot.


Lirik Lagu Jambu Alas
By Didi Kempot:

Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

Read More

Free Midi Lagu - Aku Dudu Rojo - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Aku Dudu Rojo - Didi Kempot.


Lirik Lagu Aku Dudu Rojo

By  Didi Kempot

Aku pancen wong sing tuno aksoro
Ora biso nulis, ora biso moco
Nanging ati iki isih nduwe roso
Roso tresno koyo tumprape manungso

Read More

Free Midi Lagu - Cidro - Didi Kempot


Free Midi Lagu - Cidro - Didi Kempot.


Lirik Lagu– Cidro
By Didi kempot

Wis sak mestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dhodo
Read More

Free Midi Lagu - Caping Gunung


Free Midi Lagu - Caping Gunung.


Lirik Lagu– Caping Gunung 
Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Mbiyen tak openi
Ning saiki ono ngendi
Read More

Free Midi Lagu - Bokong Semok


Free Midi Lagu - Bokong Semok.


Lirik Lagu Bokong Semok

Aran bokong, nongko sesigar
Aran alis, nanggal sepisan
Kulit kuning lare kuning langsat
Gawe hang nyawang ngelek idu goro’an asat
Read More

Free Midi Lagu Campursari - Anoman Obong


Free Midi Lagu Campursari - Anoman Obong.


Lirik Lagu Anoman Obong
Ceritane... Wayang Jawi... ing Praja Ngalengka Diraja...
Rahwana Raja arane... gawe geger nyolong Shinta...
Anoman cancut tumandhang... Ngalengka wis dadi awu...
kobong... kobong... kobong gedhe,,, jeroning praja..
Read More

Free Midi Lagu Campursari Alun - Alun Nganjuk


Free Midi Lagu Campursari Alun - Alun Nganjuk
Lirik Lagu

Alun – Alun Nganjuk

Lunga tak anti – anti kapan nggonmu bali
Mecak’e endahing wengi kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Read More

Free AdwCleaner


Free AdwCleaner.
AdwCleaner adalah salah satu aplikasi gratis dan Portable yang bisa kita gunakan untuk membersihkan berbagai aplikasi yang terpasang tanpa pengetahuan kita.
Free AdwCleaner sangat mudah dalam penggunaanya tinggal klik tombol Scan tunggu sampai selesai dan hasilnya akan terlihat di bawah tab-tab yang terbagi dalam beberapa kategori seperti Services folder, files, Shortcut, registry, produck IE, firefox, Chrome.Pastikan anda mengecek atau memeriksa  semua Tab - Tab satu persatu dan beri tanda cek untuk memilih mana yang akan dihapus.
Semoga bermanfaat...
Read More